Vanves

Project by Martin Massé Architecture

Photography by Arthur Fechoz

The story

Partial renovation project of a 120m² apartment located in Vanves by Martin Massé Architecture. The main objective of the project is to provide an office space for the client, designer and editor, who works from home. This one is entirely made-to-measure incorporating row storage and a large central desk with soft and harmonious curves in solid oak. The office can accommodate 3 to 4 clients. Several partial interventions were also worked on, such as the design of a tailor-made stair railing and the layout in all the rooms of the apartment.

The details

Category

Refresh

Location

Vanves,

France

Mission

– Pre design
– Schematic design
– Design development
– Construction documents
– Bidding and negotiation with contractors
– Construction administration

Project length

1 month

Surface area

120m²

Budget

Undisclosed

Explore more projects

Dauphine

Budget: Undisclosed
Surface a: 200m²
Paris, France